MATORA PRVI PUT PROGOVORILA O UJAKU: Nakon SAHRANE priznala da je u VELIKIM BOLOVIMA!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora primila saučešće uživo u programu!

MATORA PRVI PUT PROGOVORILA O UJAKU: Nakon SAHRANE priznala da je u VELIKIM BOLOVIMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Jovana Tomić Matora ušla je u razgovor sa voditeljem, a pre toga joj je on izjavio saučešće, budući da je ranije tog dana bila izvedena iz rijalitija ,,Elita" da bi otišla na sahranu ujaka, koji je iznenada preminuo od opake bolesti, za kog je ona bila mnogo vezana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Nisam dobro i nije dobro Darko ništa. Taman se malo dignem i onda ovo - plakala je Matora.

Potom je Matora prokomentarisala vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita

 

- Tako je radila i sa mnom, daleko im lepa kuća. Borila sam se sa vetrenjačama. Sve i da je tako, da ja radim to što oni kažu, zašto imaš potrebu da ispričaš šta ispričaš i da nastaviš da pljuješ po meni?! Sto posto Anita je ispričala sve Anđelu, Anđelo njoj, imaju tačno tako: "Slobodno pričaj...". Anđelove odbrane su tri puta pale u vodu, jer ga je Anita demantovala. Zahvaliću se Sanji Stanković što mojim roditeljima i prijateljima čestita sve. Da se ja pravdam, da ja govorim...Kao što je Anđelo Ranković ponovio da me poznaje, poznajem i ja Anđela Rankovića, ali ja o njemu neću pričati...Može slobodno da navede ljude poimence koga sam izdala i povredila, jer on meni nije dao. Neka mi da imenom i prezimenom. Čovek mi priča da je prešao u drugi lokal, a ti si sada našao da otvoriš oči za mene i Teodoru Džehverović, pa si poslušao mišljenje onog kog poštuješ, nije Lepi Mića, a kao nećeš da čuje javnost i učesnici. Kune se u Alekseja i laže - rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading