VODITELJ ELITE DOBIO PRETEĆI POZIV PRED VEČERAŠNJU EMISIJU: Darko Tanasijević objavio MONSTRUOZNE detalje, evo ko stoji iza svega!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević je otkrio da je primio preteći poziv, pa se javno obratio onom ko stoji iza svega.

VODITELJ ELITE DOBIO PRETEĆI POZIV PRED VEČERAŠNJU EMISIJU: Darko Tanasijević objavio MONSTRUOZNE detalje, evo ko stoji iza svega!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Voditelj "Elite", Darko Tanasijević, danas se javno požalio i otkrio da je dobio preteći poziv, pred večerašnju emisiju "Pitanja novinara", u kojoj učestvuje svakog petka.

Naime, on je objasnio da mnogi pokušavaju da utiču na njega, ali i izlaganja drugih učesnika ove emisije, te da im to neće poći za rukom, a ova njegova objava izazvala je totalnu pometnju na društvenim mrežama.

Nikome nije bilo jasno na koga se tačno ovo odnosilo i ko stoji iza ovog poziva, kao ni sadržaj istog, ali je voditelj jasno stavio do znanja da to nikako neće uticati na njega i da on takođe ne može da utiče na ono što drugi iznose na račun pojedinih takmičara Elite, koji i dalje borave na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević

 

U svakom slučaju, večerašnja emisija "Pitanja novinara", kao i svakog petka, biće posebno uzbudljiva, a Veliki šef sprema publici nova iznenađenja, koja će sve ostaviti u čudu, s obzirom da se u rijalitiju situacija menja iz dana u dan:

- Malopre sam primio preteći poziv pred večerašnju emisiju "Elita - pitanja novinara". Pojedini, koji ne žele da se jave na telefon, niti odgovore na poruku, poturaju posrednike da me zovu s "molbama" i upozorenjima. Mene? Ponavljam, nisam vam ja kriv zbog stvari (istinitih ili lažnih), koje o vama drugi javno iznose i pričaju, niti mogu na njihova svedočenja i priznanja da utičem, niti na to šta će i da li reći - napisao je Darko Tanasijević putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Tanasijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
aaaa

19.01.2024 19:24

verovatno fanovi miljane,zato sto je raskinuo veliku ljubav sa njom