NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA! Janjuš zabrinuo cimere, posle haosa s Aneli SE SRUŠIO kao SVEĆA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari su prvo pomislili da Marko plače i da tuguje za bratom Mihajlom Janjuševićem!

NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA! Janjuš zabrinuo cimere, posle haosa s Aneli SE SRUŠIO kao SVEĆA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš u haosu je nakon što se usred emisije satima obračunavao sa Aneli Ahmić, s kojom je rešio da raskrsti sve zbog laži u kojima je uhvatio. On je do te mere bio iscrpljen, da je u dnevnoj sobi zaspao posle emisije, pa se samo ogrnuo jaknom i nije se pomerao. Ove scene zabrinule su njegove cimere, koji su prvo pomislili da plače i da tuguje za bratom Mihajlom Janjuševićem, kog je nedavno izgubio, a kog svakodnevno, što je i za očekivati, pominje u Eliti. 

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je zaspao na krevetu u dnevnoj sobi umesto u spavaćoj, ali cimeri nisu hteli da ga bude, s obzirom da znaju da ni na imanju nema mira, jer se non stop svađa sa Ahmićkom, koja s druge strane pokušava da dopre do njega, iako ga sve to guši. 

Podsećamo, Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije "Pretres nedelje" zbog nepriličnog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu, koji se nedavno vratio u rijaliti nakon što je sahranio rođenog brata. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Mene je ulazak ovde ohladio od nje. Ona veze sa životom nema kako će da pristupi prema nekome. Ne može ona meni da kaže: "Šta sam ja uradila?". To su te veze koje su za mene užas i ne treba da postoje. Moraš znati da je to to. A ne to, nema te jedan dan i ti kao, ne znaš šta je. Tu nema ništa, veruj mi. Ja znam kad sam sa Majom bio, isto je bilo: "Gde je on?". A samo me je ona interesovala, niko drugi. Nema, čim krene ta ljubomora i razmišljanja, tu nema sreće. Ljudi su počeli da te mrze. Užasna si! Za mene si završila. Lažeš. Onda dođeš u sobu i moliš me da ti oprostim - govorio je bivši košarkaš.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading