MENSUROVE REČI NEĆE ZABORAVITI: Ajdarpašić se našao Janjušu u TEŠKOM TRENUTKU!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić posavetovao Janjuša nakon žestokog sukoba sa Aneli!

MENSUROVE REČI NEĆE ZABORAVITI: Ajdarpašić se našao Janjušu u TEŠKOM TRENUTKU!

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur i Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je na samom početku emisije "Pretres nedelje" sasuo Aneli Ahmić istinu u lice, a ona je pobesnela i priznala sve svoje laži. Tokom pauze za reklame, porazgovarao je sa Mensurom Ajdarpašićem, koji ga je posavetovao.

- Ona ništa ne zna da objasni, ja bih rekao: "Ne zanimaju me u tri života" - rekao je Mensur.

- Onaj put kad ste se posvađali, prošli put, od tad više nije bilo isto, otkad te je grizla savest. Samo gledaj sebe i svoju porodicu, sve drugo je nebitno - dodao je Ajdarpašić.

- Morao sam da trpim stvari koje nemaju veze sa mozgom, sve mi je jasno sa njom. Moram da fokusiram glavu na sebe, jasno je ko mi je najpreči - nastavio je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš se jada Mensuru

Pre toga su opleli po Aneli zbog flerta sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

- Samo odjednom se pojavio taj lik, ja ne znam šta se dešava... Nije prijatno da u svoj muci čuješ takvo neko pitanje. - rekao je Janjuš.

- Pa i ti kao da ja padam sa Marsa, naravno da je jasno. Ko zna šta se tu dešavalo, zašto je došlo do tako nekog sukoba - dodao je Mensur.

- To ne zna ni njena porodica ni niko, trebalo je da da neko objasnjenje, ali ti očigledno nisi raskrstila i to je problem - kazao je Janjuš.

- Još je Aneli rekla on je kao moj i dalje, šta ima da govori on je moj, kad je završila sa njim odnos - rekao je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur savetuje Janjuša

- Čak i da su imali nešto ranije to nije moja stvar niti me zanima. ali trebalo je da prizna, muka mi je što moram na ovu muku da pričam o ovome, to je jedan od sitnijih detalja koji je najkrupniji - jadao se Janjušević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading