RASKRINKANA LJUBAVNICA IZ ELITE: Bivša zadrugarka skinula masku Mioni Jovanović - ovo je njeno PRAVO LICE!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno je razotkrila, Nenadu Aleksiću Ša ne bi bilo lako da ovo čuje!

RASKRINKANA LJUBAVNICA IZ ELITE: Bivša zadrugarka skinula masku Mioni Jovanović - ovo je njeno PRAVO LICE!

Foto: printscreen/RTVPink

Zadrugarka Ana Spasojević, koja se proslavila učešćem u rijalitijima "Zadruga 5" i "Zadruga 6", nedavno je javno iznela svoje mišljenje o turbulentnoj vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Kao osoba dobro upućena u tok rijalitija i način igre, Ana je odlučila da otvoreno iznese svoje stavove putem društvene mreže Instagram.

Ana je istakla da smatra Ša previše napornim, ali je takođe oštro kritikovala Mionu, nazivajući je folirantkinjom. Ona je izrazila nezadovoljstvo Mioninim ponašanjem tokom svađa, ističući da se Miona ponaša kontradiktorno, prvo izazivajući svađu, a zatim se pomirujući sa Ša kao da se ništa nije desilo.

- Vidi, Ša jeste previše naporan, ali ova Miona je takav folirant! Svađa na krv i nož i onda posle pet minuta kada nema lajva svi spavaju, ona legne sa njim opet i mazi se kao da se ništa nije desilo. Folirantkinja - napisala je Ana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević Instagram oglašavanje

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su definitivno jedan od najkontroverznijih parova u rijalitiju. Njihova veza je prošla kroz brojne uspone i padove, a javnost je svakodnevno svedok njihovih emotivnih sukoba. Nakon što je Miona donela odluku da prekine vezu, a potom se predomislila, njih dvoje su nastavili da žive u haotičnom emotivnom okruženju koje je često dovelo do eskalacija i sukoba.

Incidenti poput noćašnjeg izliva besa Nenada Aleksića Ša nisu prošli neprimećeno kod publike. Mnogi gledaoci su izrazili zabrinutost zbog ovakvog ponašanja učesnika rijalitija i postavili pitanje kako će se situacija dalje odvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

11.01.2024 18:44

Šta ovi lupetaju - šta treba devojka da ćuti i da se pretvori u robota, zato što je Ša lud!? Ne, ona treba ODMAH da otkači budalu, koja se ne bavi fizičkim zlostavljanjem, ali itekako vrši permanentno psihičko nasilje i ucene, a zato su ga sve žene i ostavile! Ludak!