KREĆE RAT MIONE I TARE SIMOV: Ljubavnica Nenada Aleksića Ša udarila na njegovu NAJVEĆU LJUBAV - gori od ljubomore!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju reakciju Tare Simov na žestoke prozivke iz Elite!

KREĆE RAT MIONE I TARE SIMOV: Ljubavnica Nenada Aleksića Ša udarila na njegovu NAJVEĆU LJUBAV - gori od ljubomore!

Foto: ATA Images

U sinonoj emisiji "Pitanj gledalaca" desila se nova drama Nenada Aleksića Ša i Miona Jovanović, nekon čega je ona osetila potrebu da se obrati njegovoj bivšoj devojci Tari Simov i uputi joj jasnu poruku. 

Ša je pokušavao da objasni zašto je želeo da čuje pesmu "April" koju je posvetio Tari, a onda pokušao da se opere od prozivki gledalaca da je previše naporan jer joj ne dopušta da igra na žurkama. 

- Pesmu hoćemo da čujemo kao pesmu, ja neću da je tražim, ona neće da je traži. Ne nervira me kada igra, neću da prebacujem loptu na nju da bih sebe prao. Ja se ponašam presavršeno prema ovoj devojci. Nisam naporan, nisam težak, ja sam presavršen prema njoj. Pesmu "April" mnogo ljudi ovde voli. Pričali smo Miona i ja o pesmi, refren je do ja*a, ali nećemo da tražimo da šaljemo poruku neku - rekao je Ša.

- Reci zašto, nemoj da bude da smo mi pričali. Objasni zašto... On je rekao da tražim pesmu - dodala je Miona. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona i Ša u emisiji "Pitanja gledalaca"

Miona je odlučila da iskoristi priliku, nakon saznanja da se Tara Simov oglašavala povodom njene veze sa Ša i uputi joj direktnu poruku.

- I da se obratim ovoj što se oglašava, ne voli te, misli da si psihopata i bolesnica... Nema potrebe da se pališ, mene voli - obratila se Miona Tari Simov.

Mnoge zanima kako će Tara reagovati na žestoku poruku koju joj je uputila Miona i da li će se ovaj rat nastaviti i na društvenim mrežama, a onda verovatno putem pitanja prenositi detalji u "Elitu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

11.01.2024 13:25

Ludilo, kada Ša nekoga naziva bolesnicom i psihopatom!!!! Najveći bolesnik, psihopata i picopaćenik je upravo Ša, naporan do ludila i nije čudo što su ga sve šutnule, a ova mala, da je pametna, odmah bi ga ostavila!