OGLASILA SE TARA SIMOV NAKON HAOSA KOJI PRAVI ŠA: Cele noći je pominjao, ona brutalno UZVRATILA!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka poslala jasnu poruku, reperu ne bi bilo dobro od ovih reči!

OGLASILA SE TARA SIMOV NAKON HAOSA KOJI PRAVI ŠA: Cele noći je pominjao, ona brutalno UZVRATILA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Takmičar "Elite" Nenad Aleksić Ša je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" dobio direktno pitanje od Darka Tanasijevića, koje se odnosilo na njegovu bivšu devojku Taru Simov i sadašnju suprugu Vanju Aleksić, koju vara sa Mionom Jovanović. Pitanje se odnosilo na njihov hipotetički odnos.

Kako bi reagovao da se Tara i ona druže i da su BFF? - nastavio je Tanasijević.

Ne bi me čudilo, ona je pratila Tarin rad, komentarisala joj je slike i lajkovala - priznao je reper.

Zbog te informacije Tara se dosta pominjala sinoć u "Eliti", a takmičari često porede njenu vezu sa Nenadom i odnos koji on sad ima sa Mionom. Reper je sinoć doživeo emotivni slom nakon svađe sa Mionom, zbog koje je poželeo da napusti takmičenje. On je sinoć, a i tokom prethodnih dana govorio da ima problem sa poverenjem zbog svega što je prošao u vezi sa Tarom, ali da nju više ne želi da pominje. 

Nakon svega što se jutros desilo na imanju u Šimanovcima oglasila se i Simova putem svog Instagram profila, a iako nije bila direktna, mnogi smatraju da je brutalnu poruku putila bivšem dečku Nenadu Aleksiću. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov oglašavanje na Instagramu

Zanimljivo je da je Tanasijevićevo pitanja usledilo nakon što su se Vanja i Tara zapratile na Instagramu, što su komentarisali korisnici društvenih mreža.

"Idemo rijaliti. Samo neka rokaju! Lik je, bre, psiho", "Kakvi bolesnici, a onda kažu Ša je lud", "On je od svih najluđi", "Televisa Presenta, sve Šakijeve velike ljubavi", "Samo nek se plaća", "Mislim da su se juče zapratile jer je Tara nju branila na storijima", "Možda će je Tara zvati u emisiju", "Željne pažnje", Mlade, lepe, tiktokerke, pa šta ako se prate?", "Kad se bivše udruže...", samo su neki od komentara ispod objave na kojoj se vidi da su se njih dve zapratile, a koja je izazvala veliku pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading