MIONA JE ČUDOVIŠTE: Ša okrenuo celu kuću protiv svoje ljubavnice, boravak u "Eliti" joj postaje PAKAO!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari Bele kuće celog jutra pljuju mladu pevačicu!

MIONA JE ČUDOVIŠTE: Ša okrenuo celu kuću protiv svoje ljubavnice, boravak u "Eliti" joj postaje PAKAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Nenad Aleksić Ša sinoć pokušao da napustio rijaliti, javnost je ostala u šoku, a reakcije nisu izostale. Jedna od osoba koja je dala svoj sud povodom ovog događaja je i Milena Kačavenda, koja nije štedela reči kada je reč o Mioni Jovanović, koja je takođe bila u centru pažnje zbog sinoćnog skandala sa Aleksićem.

Kačavenda je istakla da je šokirana postupkom Mione Jovanović i da smatra da je ona direktno uticala na Aleksićevu odluku da pokuša da napusti rijaliti. 

- Vidi, ja bih joj je**la mamu pre 10 dana. Ona je iskompleksirana do besvesti, kada sam je nad**ala za veš, ona kaže: "Ja sam pedantna". Otvori oči, mrtva nadrkana, on je pita za kafu, ona mu kaže: "Pitao si me treći put". Nije to riba za njega, već neka 30 plus. Veze s mozgom nema, vasiono javi se - rekla je Kačavenda, pa nastavila:

Ja je nisam videla nasmejanu...Osnovno kućno vaspitanje. Koja je ona pevačica?! Ja nju ne bih zvala na pogreb, ugušiše se od kompleksa - rekla je Milena.

- Kao čudoviše iz Loh Nesa - rekao je Munjez.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Poznato je da većina icmera nema lepo mišljenje o Mioni i da smatraju da ona namerno provocira Ša i dovodi ga da ludila, ali mu ipak ne skreću pažnju na žestok haos koji pravi kad god mu ona kaže nešto što mu ne odgovara, nakon čega divlja i svojim ponašanjem uznemirava ljude oko sebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading