OVO ĆE ZABOLETI MAJU MARINKOVIĆ! Tamara Đurić žestoko razvezala jezik: Ne krije ambiciju da bude moj KLON!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara odgovorila na navode da je aktuelna učesnica "Elite" kopira!

OVO ĆE ZABOLETI MAJU MARINKOVIĆ! Tamara Đurić žestoko razvezala jezik: Ne krije ambiciju da bude moj KLON!

Foto: PInk

Tamara Đurić, poznata ličnost koja uvek privlači pažnju javnosti, nedavno je odlučila da se odrekne silikonskih implantanata i ponosno nosi "trojke" u grudima. Ova odluka je izazvala dosta pažnje, pored estetskih zahvata, Tamara je otvoreno razgovarala o potencijalnom pomirenju sa bivšim suprugom, kao i o svojoj ličnosti i karakteru.

Tamara je pomenula da joj ne smetaju "kopije" koje je okružuju, ali da bi volela da ljudi ne kopiraju samo njen stil i figuru, već i njen karakter, ponašanje, stav i veliko srce. Ona je konkretno odgovorila na pitanje o tvrdnjama da je aktuelna učesnica "Elite" i nekadašnja drugarica Maja Marinković kopira, o čemu se često priča na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Tamara Đurić

Imam mnoge kopije, ali mi ne smetaju. Žene ne kriju ambiciju da budu moji klonovi, ali je sve to bez onoga što ja godinama nosim za sobom, a to ne može da se klonira. Volela bih da ne kopiraju samo moj stil i figuru, nego i karakter, ponašanje, stav i veliko srce - kaže Tamara Đurić za Informer.

Podsećanja radi, starleta Tamara Đurić nikad nije krila da redovno posećuje hirurge i uvek je otvoreno pričala o estetskim korekcijama i operacijama kojima se podvrgla, koji prelaze trocifreni broj.

Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara svojevremeno za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading