MILICA MITROVIĆ IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Menja se tok Elite naglo!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglašavanje Milice Mitrović je sve iznenadilo!

MILICA MITROVIĆ IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Menja se tok Elite naglo!

Foto: ATAImages

Danas je u rijalitiju "Elita 7" najavljeno pravo popodne puno uzbuđenja, jer Velika šefica na Instagram profilu najavljuje ulazak porodica takmičara. Ovo je trenutak koji uvek izaziva različite emocije kod takmičara, ali i kod publike koja prati ovaj rijaliti šou.

Foto: Instagram.com

Milica Mitrović Instagram

 


Kako su prethodne godine pokazale, susreti sa porodicama mogu da izazovu širok spektar emocija - od sreće i smeha, do tuge i suza. Neki takmičari su dočekali porodice sa oduševljenjem i poklonima, dok su drugi ostali razočarani izostankom podrške ili pak konfliktnim situacijama koje su se odigrale pred kamerama.

Ovu vrstu događaja publika uvek prati sa velikom pažnjom, jer nikada nije moguće unapred predvideti kako će se takmičari ponašati kada ugledaju svoje najbliže. Očekuje se da će i danas gledaoci imati priliku da svedoče različitim reakcijama, što dodatno doprinosi nepredvidljivosti ovog događaja.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Elita 7 najnovije vesti

 

Svi ljubitelji rijaliti šoua "Elita 7" imaće priliku da isprate ove emotivne susrete putem Pink televizije. Očekuje nas još jedno uzbudljivo popodne koje će definitivno ostati upamćeno po emotivnim trenucima i neočekivanim reakcijama takmičara. Spremite se za iznenađenja i emocije jer "Zadruga" nikada ne prestaje da iznenađuje svoju publiku.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading