SAOPŠTENJE MILICE MITROVIĆ: Direktorka programa otkrila šta će se DOGODITI u "Eliti" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.12.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka programa televizije Pink izdala zvanično saopštenje povodom dešavanja u "Eliti"!

SAOPŠTENJE MILICE MITROVIĆ: Direktorka programa otkrila šta će se DOGODITI u "Eliti" (VIDEO)

Foto: ATAImages

Milica Mitrović

Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram povodom dešavanja u "Eliti". Naime, Milica je obavestila verne fanove rijalitija da će se u petak, 29. decembra, održati "Novogodišnja Elitovizija", sa početkom u 22h.

Podsetimo, prva "Elitovizija" ove godine desila se 5. oktobra, mesec dana nakon početka rijalitija. Članovi stručnog žirija bili su Sandra Rešić, Mirko Gavrić, Mira Škorić, Vesna Đogani i Ljupka Stević.

Nakon što su svi nastupu završeni novinarski žiri i stručni žiri su glasali i izabrali svoje pobednike, ali je i publika imala pravo glasa na društvenim mrežama TikTok, Facebook i Instagram, ali u putem SMS poruka. 

Na kraju večeri voditelja Dušica Jakovljević saopštila je rezultate, a najviše pobeda odneli su Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić. Oni su osvojili TikTok, Instagram i SMS nagradu, ali takođe i nagradu noinarskog žirija. 

Što se tiče Facebook nagrade odneli su je Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić, kao i nagradu stručnog žirija. 

Zasigurno je da će i ovo izdanje popularnog takmičenja prvući veliku pažnju publike, a da će se nakon toga promeniti tok rijalitija, kako pobede koje dobiju takmičari uvek utiču na njihovo raspoloženje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić na prvoj "Elitoviziji"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zoka

27.12.2023 00:11

Pa program ne sme da stane naravno i žurka,pa kako novac mora da pliva,sram ih bilo,nema empatije.

MINA

27.12.2023 14:57

srampta kada neko od ucesnika iygubi najbliyeg svog ljudski je da mu yadrugari odaju postu bar makar jedan tren