MITROVIĆI ISPUNILI GRAĐANSKU DUŽNOST: Željko i Milica izašli na glasanje, jedan detalj oduševio je sve!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćelnici televizije Pink izašli na glasanje!

MITROVIĆI ISPUNILI GRAĐANSKU DUŽNOST: Željko i Milica izašli na glasanje, jedan detalj oduševio je sve!

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Jedan od parova koji je obavio svoju građansku dužnost su Željko i Milica Mitrović. Nakon što su izašli na izbore, Milica je podelila fotografije sa glasanja na društvenim mrežama. Zanimljivo je da je Velika šefica podelila fotografiju sa puta do glasačkog mesta, a potom i glasačke listiće. Ono što je privuklo pažnju jeste da su prvo pokazali svog psa, koji je sa njima izašao na glasanje. 

Milica je takođe podelila fotku i sa glasačkog mesta, dok je Željko popunjavao listić, a i na toj slici vidi se takođe pas Lusi, koji sa Željkom i Milicom uvek ide gde god da putuju ili obavljaju obaveze. 

Republika

Foto: Instagram.com

Miličin i Željkov pas Lusi

Inače, danas su i takmičari "Elite" takođe imali priliku da napuste imanje u Šimanovcima i da izađu na glasanje, kako bi obavili svoju građansku dužnost. Njih je rano jutros okupio Lepi Mića, koji ne propušta nijedne izbore. Učesnici "Elite" koji danas glasaju napustili su rijaliti nešto posle 8 časova.

Osim Lepog Miće, iz "Elite" danas izlaze i Slađa Bošković, Nenad Aleksić Ša, Anđelo Ranković, Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda, Slobodan Josipović, Nikola Jovanović, Nikola Lakić, Bora Terzić Terza, Marko Janjušević Janjuš... Oni su u pratnji obezbeđenja napustili imanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading