ANELI ODLEPILA ZA DEJANOM DRAGOJEVIĆEM: Posle Elitovizije ne prestaje da priča o njemu!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva uverena da je pobednik "Zadruge 5" urnisao njenog bivšeg supruga u medijskom ratu koji su imali!

ANELI ODLEPILA ZA DEJANOM DRAGOJEVIĆEM: Posle Elitovizije ne prestaje da priča o njemu!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović danas je iskoristio slobodno vrene da savetuje Jovanu Tomić Matoru. On je smatrao da bi Matora trebalo da se ugleda na Dejana Dragojevića, te je pokušao da joj objasni na koji način bi trebalo da se ponaša. 

- Dejan je j*bao nije vadio. Kad god mu postave pitanje on kaže: "Važi, ja sam kriv što sam prevaren", on ih je ubijao u pojam. Matora ja tebe štedim, inače bih te unakazio. Dejan se vratio posle sprske nove godine i preseekao, nema čoveče. Došao je posle pet godina braka i pomirenja i svega, mr* pi*ka ti materina - gvoorio je Đedović. 

U jednom trenutku ubacila se Aneli Ahmić i dala svoj sud o Dejanu, za kojeg smatra da je uništio njenog bivšeg muža Asmina Durdžića komentarima koje je imao o njemu tokom medijskog rata o kojem su svi pričali, pa je tako došao i do "Elite". 

- Mislim da je uništio Alibabu svojim komentarima napolju - dodala je Aneli, zbog čega mnogi smatraju da ju je Dejan oduševio i da bi lako mogla da baci oko na njega kad bi imala priliku da živi sa njim u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Jovana Tomić Matora

Inače, Dejan je sinoć komentarisao Aneli na "Elitoviziji". 

Za mene nije borba kada samohrana majka uđe u rijaliti i ostavi ga kod babe i dede, ali te podržavam u nameri da se udaljiš od čoveka koji je za svoje dete u stanju da izgovori neke stvari. Deset meseci rijalitija je dugačak period, za sve je potrebna velika priprema. Britka si na jeziku, podržao sam te tokom svađe sa Stanijom. Ne podržavam odnos s Janjušem, jer ste roditelji, treba tome da se posvetite. Mislim da ćeš se pomiriti sa Asminom, jer ako ti je novac razlog što si ušla u rijaliti, onda ćeš se vratiti na staro njemu. Uroše, svaka ti čast. Janjuš i ti ste bili najzanimljiviji na tiktoku, definitivno - rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading