TRUDNA ALEKS ZAVRŠILA NA LEČENJU: Posle raskida sa Carem morala da potraži stručnu pomoć!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" oglasila se na društvenim mrežama!

TRUDNA ALEKS ZAVRŠILA NA LEČENJU: Posle raskida sa Carem morala da potraži stručnu pomoć!

Foto: printscreen/pink

Nakon što su se po drugi put rastali, iako će uskoro postati roditelji, bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car su ponovo u centru medijske pažnje. Aleksandra se vratila u Beograd, gde aktivno oprema stan, dok je Filip ostao u Crikvenici Na svom Instagram storiju, Aleksandra je otkrila da je rešila da se pozabavi svojim unutrašnjim problemima i da je potražila stručnu pomoć radi lečenja svojih potisnutih trauma. Ova hrabra odluka je izazvala veliku pažnju i podršku njenih pratioca na društvenim mrežama.

Nakon što su se po drugi put rastali, iako će uskoro postati roditelji, bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car su ponovo u centru medijske pažnje. Aleksandra se vratila u Beograd, gde aktivno oprema stan, dok je Filip ostao u Crikvenici.

Želela sam da podelim sa vama to da sam se odlučila da, posle burnih situacija kroz koje sam prolazila u životu, radim na sebi. Na lečenju možda nekih trauma koje su ostale potisnute u meni - napisala je Aleksandra, koja inače trenutno sređuje stan u Beogradu, gde bi trebalo da živi sa bebom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Nakon raskida, Filip se oglasio na društvenoj mreži i otvoreno priznao svoju ulogu u propadanju veze, ističući da želi da bude prisutan tokom Aleksandrinih trudničkih dana i da podrži finansijski sve što je potrebno za trudnoću i porođaj.

- Da znate, krivac sam svega. Upropastio sam jednu ljubav, čistu i ispravnu, sa njene strane naročito. Nešto što je bilo divno, ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega - ispričao je on i otkrio da ipak želi da bude prisutan tokom dalje Aleksandrine trudnoće.

- Trebaće vremena da nju ljutnja i bes prođu, ali želim samo da mi da kontakt vezan za trudnoću. Svaki put, kao do sada, da znam kad je pregled, koliko košta, da podnesem troškove vezane za sve to i kad dete bude rođeno, da budem tu, nisam bilo ko - naveo je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading