ALEKS NIKOLIĆ JAVNO ZAPRETILA MAJI MARINKOVIĆ: Trudna pobednica "Zadruge" uputila nikad brutalniji poruku!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula žestoka poruka, više nema tolerancije!

ALEKS NIKOLIĆ JAVNO ZAPRETILA MAJI MARINKOVIĆ: Trudna pobednica "Zadruge" uputila nikad brutalniji poruku!

Foto: ATAImages

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić trenutno uživa u drugom stanju i sa svojim verenikom Filipom Carem boravi u njegovom rodnomn gradu Crikvenici. Međutim, iako nije više deo rijalitija svakog dana je pominju, pogotovo otkako se uselila Maja Marinković i više puita istakla da još uvek voli Filipa, kao i da je ne zanima što on ima izabranicu sa kojom čeka dete. 

- Jako mi je drago da smomoje dete koje još uvek nije rođeno i ja toliko inspirativni za pojedine osobe koje očigledno nemaju nikakvu težinu bez pljuvanja mene. Jedno važno obaveštenje, pa razmislite kako ćete komentarisati moju ćerku na televiziji, kao i mene. Od danas apsolutno svako vređanje mene i mog nerođenog deteta i svaka laž završiće na sudu. Imam fenomenalnog advokata koji odlično radi svoj posao, a ja sav novac koji dobijem daću u humanitarne svrhe. Povukla sam se totalno iz medija, nekomentarišem nikoga, ne odgovaram na uvrede, ali sve ima granice. Na suđenjima se neću pojavljivati ja tako da ako imate viška novca, slobodno - poručila je besna Aleks putem svog Instagram profila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks Nikolić Instagram oglašavanje

Očigledno je Aleksandri preko glave da sluša svakog dana uvrede i ponižavanja od Maje, pa je odlučila da javno pošalje poruku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
kiki

28.11.2023 13:32

Uh baš smo se ukakali od prostitutke Bujanovačke... Makica sve šta priča o njoj je istina, zla drolja da udari na istinu to ne biva... Nego jel ližeš Aljeks i u Crikvi vepru tati analni otvor??? Ahaha jado jadna tzv pobednik...

Lorena

28.11.2023 15:15

@kiki - Ova Kiki-piki ima pltki mozak inema morala ikaraktera kao Maja plastika.Vi ste ljubomorne na pobednicu i njenj lepotu i na jzivanje u prelepoj kuci na plavom Jadranu.Jesi li i ti Kiki potpisala kod Majinog Takija za elitnu promociju.

Nana

28.11.2023 16:42

@Lorena - Na čemu neko može biti zavidan kod Aleks Nikolić ? Da li su zavidni na pamet, na obrazovanje, na poslovni uspeh, na sramnu prošlost o kojoj se priča godinama i koju je i sama u velikoj meri ona i priznala, na vaspitanje, na imovinsko stanje, na ljubav i dečka koji ima završenu samo osnovnu školu i leži kod kuće do kasnih podnevnih sati umesto da je negde zaposlen, na lepoti koju većim delom čini plastika i veštačka kosa, na kući na lepom plavom Jadranu a kuća je u seocu onkraj mesta Crikvenica i daleko je od naziva vila...? Nema ničega u životu devojke a sve najružnije o ocu deteta kojeg će roditi ispričala je upravo Aleksandra u tv emisiji. Dakle, na čemu su neki ljudi zavidni ovoj devojci ?