NOVA AFERA IZ ELITE DRMA: Sve se desilo u WC-u, takmičarka će zbog OVOGA sve izgubiti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.12.2023

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Anđelić otkrio je sve tajne!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović pozvao je bivšeg takmičara rijalitija Aleksandra Anđelića, koji je prvi put odlučio da progovori o aferi sa Anđelom Šparavalom, koja je tek sada isplivala na videlo. 

Naime, Aleksandar je otkrio da se spominjala afera u toaletu, ali da nije želeo dalje da produblje, te ističe da Anđeli nema pomoći kada je odnos sa Bojanom Pavlović u pitanju i da mu je žao što se uopšte uplitala u tu relaciju. 

Foto: Republika TV

Aleksandar Anđelić u emisiji ,,Porodice Elitnih"

 

- Ja sam ušao kao slobodan. Nisam imao tu slobodu da se prepustim tim stvarima, ima lepih devojaka, kao što ih ima i sada. Nije mi nijedna konkretno, mala Anđela, imali smo priču. Mi nismo imali ništa, imali smo druženje. Nek im je sa srećom, ali mislim da se pogubila mnogo, u neku ruku mi je žao i malo, mlada je. Sad bih se vratio, ali mislim da njoj nema pomoći. Iskreno se pogubila, ceo njen boravak u rijalitiju je totalno promašen. Ona je mlada, lepa, ali od samog njenog učešća na Elitoviziji, onako vulgarno - govori Aleksandar u emisiji ,,Porodice Elitnih" i nastavlja:

- Mislim da nije svesna šta radi sa Bojanom, ona nije to. Ja nju i Anitu svrstavam pod isto, ona ne zna šta je to. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

Aleksandar je otkrio i šta se sve dešavalo u karantinu:

- Karantin će mi ostati upamćen, tamo su se desila mnoge stvari. Generalno, ja kao ja, nisam se uplašio, oni su mene zatrpavali raznim informacijama, koje se sada pojavljuju u rijalitiju. 45 učesnika u karantinu priča kako Anita koristi Matoru, konkretno i Munjez, i Terzić, i Lakić, šuška se, priča, kako smo ušli unutra, tajac, niko ništa ne priča, rekli su mi da ne pričam to zbog Matore, Terzić mi je to rekao. Mislim da je i on to naučio i nije hteo da ulazi u konflikt, mislim da je to u pitanju. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading