ANĐELO SE IZLANUO, OVO JE NJEGOV TAJNI PLAN: Zbog ovih reči Anita će doživeti POMRAČENJE UMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković priznao Đedoviću kakve su mu namere prema devojkama u Beloj kući!

ANĐELO SE IZLANUO, OVO JE NJEGOV TAJNI PLAN: Zbog ovih reči Anita će doživeti POMRAČENJE UMA! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

U popularnom rijaliti programu "Elita", dešavanja ne jenjavaju, a ljubavni trougao između Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore i dalje intrigira gledaoce. Anita, pored svega, brzo je zaboravila svoju suprugu, dok se Anđelo okrenuo ka više devojaka, što jako nervira Anitu, pogotovo kad je reč o njegovom odnosu sa Majom Marinković

U razgovoru sa Markom Đedovićem, Anđelo je nagovestio svoje planove, sugerirajući da ne želi da se veže ni za Anitu, ni za Maju, već da menja partnerke onako kako to radi "napolju".

- Razmišljam se da živim ovde život kao što ga živim napolju. Znači, k***anje na maks - kazao je Anđelo.

- Ima dana - dodao je Đedović. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Inače, Anđelo i Anita su trenutno potrčci koje je u izolaciju poslao Marko Đedović, a zbog njegovih izjava, kao što je ova na klipu iznaz, publika smatra da Ranković folira svoj odnos sa Matorinom ženom i da joj se namerno približio samo kako bi izbio u prvi plan rijalitija, a da će vrlo brzo da prekine flert sa njom i prešalta se na neku drugu devojku, kako bi nastavio da bude aktuelan. 

Međutim, Stanojlovićeva priča svojim drugaricama kako je sigurna da se dopala Anđelu i da od njega ima povratne reakcije i da je samo pitanje vremena kad će njihov odnos postati jasniji i otići u smeru u kom bi ona to volela, a mnogi se pitaju ako dođe do te veze kako li će je Matora podenti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading