ANA ĆURČIĆ OTVORILA VRATA SVOG NOVOG STANA: Ove scene ostavljaju bez daha, zadrugarka se pobrinula za SVAKI DETALJ!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se pohvalila snimcima iz novog stana, fanovi ne prestaju da komentarišu.

ANA ĆURČIĆ OTVORILA VRATA SVOG NOVOG STANA: Ove scene ostavljaju bez daha, zadrugarka se pobrinula za SVAKI DETALJ!

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, jedna od omiljenih učesnica "Zadruge 6", i dalje drži pažnju javnosti, iako je rijaliti završen. Svojim fanovima je više puta stavila do znanja da ne planira povratak u "Zadrugu" ili "Elitu", ali snimak njenog rođaka Baneta Đokića izazvao je dosta uzbuđenja među pratiocima.

Na snimku se vidi Ana kako pakuje garderobu i obuću u džakove, što je jasno povezano sa rijaliti formatom gde su učesnici nosili svoje lične stvari upravo u džakovima. Ipak, Ana je istakla da se ne priprema za povratak u rijaliti, već se seli u novi stan, te nije krila svoje uzbuđenje zbog te promene.

Republika

Foto: Youtube/printscreen/Bane Djokic

Ana Ćurčić

 

Ana se danas zvanično uselila u svoj novi stan, a kompletan proces usnimila je i podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama. Najpre je video najavila putem Instagram profila, a onda je sve detalje podelila u svom novom videu na Jutjubu, gde je sada poprilično aktivna.

Obratila se pratiocima, pa ih uputila na Jutjub, gde će imati priliku da vide njen novi stan, a snimci su oduševili sve. Ana je bila sve vreme nasmejana i uzbuđena zbog novog doma, koji je kompletno opremila i usnimila svaki detalj, za koji se pobrinula. Komentari su se nizali, a fanovi su joj poželeli srećno useljenjem, na čemu je drugoplasirana zadrugarka bila veoma zahvalna.

Inače, u "Eliti" trenutno boravi i njena nekadašnja prijateljica, Milena Kačavenda, pa bi fanovi rijalitija voleli da vide njihov susret u Beloj kući, kao i razgovor, s obzirom da su jedna o drugoj izneli brojne optužbe. U svakom slučaju, Ana se još nije oglašavala povodom povratka u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading