OVDE ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ: Zgranuo ozbiljne pare u rijalitiju, a evo kako ih je ULOŽIO - zavirite u njegovu OAZU MIRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.12.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se slike porodičnog doma bivšeg zadrugara!

OVDE ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ: Zgranuo ozbiljne pare u rijalitiju, a evo kako ih je ULOŽIO - zavirite u njegovu OAZU MIRA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Miki Đuričić, poznati učesnik rijaliti programa, pronašao je svoj mir u rodnom Kupinovu nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6". Iako je javnosti bio poznat po svom učešću u rijalitiju, Đuričić sada vodi sasvim drugačiji život, posvećen pčelarstvu, uzgoju domaćih životinja i organskoj proizvodnji hrane.

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju, Miki se posvetio životu van medija. Uložio je svoj novac u organsku proizvodnju hrane, a posebnu strast pokazuje prema uzgoju domaćih životinja i biljaka. Ovaj novi životni put zahteva vreme i upornost, ali Đuričić je uveren da će rezultati biti vredni truda.

Jedna od najvažnijih promena u Mikijevom životu jeste uloga oca. Njegova ćerka Dunja, koju je dobio sa svojom suprugom, profesorkom, predstavlja centar njegovog sveta. Mikijeva posvećenost porodici ogleda se kroz aktivnosti poput učenja svoje mezimice da vozi traktor i zajedničkog kuvanja. Fotografije iz Kupinova prikazuju srećnu porodicu koja uživa u svakom trenutku provedenom zajedno.

Miki Đuričić planira da nastavi sa razvojem svog posla u domenu organske proizvodnje hrane, a takođe ističe interesovanje za uzgoj mangulica. Njegova predanost ovom poslu, kao i sreća koju pronalazi u porodičnom životu, čine ga primerom kako se život može promeniti i prilagoditi novim prioritetima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading