MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTILA JOŠ JEDNU VEZU: Nastao haos u programu uživo!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković poludela zbog odgovora Bore Terzić tokom specijalnog zadatka!

MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTILA JOŠ JEDNU VEZU: Nastao haos u programu uživo!

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnici popularnog rijalitija "Elita" ponovo su izazvali kontroverze svojim postupcima. Naime, dobili su poseban zadatak da sklope mozaik savršene žene ili muškarca, što je izazvalo burne reakcije kako kod publike, tako i na društvenim mrežama. 

Danas je nastao haos kad je Bora Terzić birao šta mu se najviše sviđa od koje devojke, a pored svoje pertnerke Milice Veličković on je odlučio da za fizički izgled naveo Maju Marinković, zbog čega je ona odmah jako burno reagovala. 

- Mlica ima najlepšu kosu, osmeh, stopala i prste. Maja mi je najzgodnija. Ne bih da komentarišem zauzete devojke - govorio je Terza, a onda je usledila i njena reakcija:

Dovoljno si se ukanalio, komentariši sad. Govoriš da je Maja najzgodnija, a u mene gledaš. Slađa Lazić je isto tako zgodna - dodala je Milica.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bora Terzić

Inače, na ovom glasanju najveću pažnju privuklo je izlaganje Anđela Rankovića koji je pred svima istakao da je Anita Stanojlović savršena i da mu se ona fizički najviše dopada i da na njoj ništa ne bi menjao. 

Publika jedva čeka večerašnju emisiju "Pitanja gledala" kako bi od aktuelnih aktera dobili odgovore na pitanja koje ih zanimaju, a tresu Belu kući, javnost i društvene mreže otkako je Anđelo ušao u rijaliti i bacio se u osvajanje još uvek zakonite supruge svoje nekadašnje drugarice Matore. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading