DISKVALIFIKOVAN TAKMIČAR SE VRAĆA U ELITU: Nakon Pinkove najave, oglasio se ON - sve je spremno!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je vanredno ubacivanje u "Elitu", da li se posle svega vraća Sanjin Horvat?

DISKVALIFIKOVAN TAKMIČAR SE VRAĆA U ELITU: Nakon Pinkove najave, oglasio se ON - sve je spremno!

Foto: Ilustracija

Produkcija televizije Pink donela je bitnu odluku, koja je danas najavljena u programskoj špici. Naime, kao što je poznato ponedeljak je rezervisan za emisiju "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", međutim to neće biti sve, već će pre toga biti vanredno ubacivanje. 

Takmičari rijaliti programa ne mogu ni da naslute da će večeras njihova kuća postati bogatija za jednog člana i da će dobiti novog cimera. Vanredna ubacivanja se nikad nisu dešavala ponedeljkom, osim jednom ove sezone kad se voditelj Milan Milošević vratio na televiziju Pink, a nakon njega takmičenju se pridružila i Maja Marinković.

Na društvneim mrežama uveliko se nagađa ko bi to mogao večeras da se pojavi na vratima Bele kuće i dodatno "zakuva čorbu" u rijalitiju, a jedna slika izazvala je opštu pometnju da bi to upravo mogao da bude takmičar koji je diskvalifikovan iz "Elite". 

Naime, Sanjin Horvat je podelio kako je gepek svog automobila napunio kesama, u kojima je bila nova garderoba, zbog čega su mnogi pomislili da je otišao da se ponovo pre nego što večeras kroči u "Elitu". 

Republika

Foto: Instagram.com

Sanjin Horvat Instagram

Inače, mnogi navijaju da se baš on večeras useli kako bi videli nastavak njegovog odnosa sa Milenom Kačavendom, koji je počeo da se odvija u ljubavnom smeru, iako je Sanjin imao devojku. Mnogi su tad spekulisali da je Horvat pobegao iz takmičenja baš da bi sačuvao svoju vezu jer emocije nije mogao više da kontroliše. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

11.12.2023 20:55

Samo ubacuju nebitnjakovice, uzas negledljivo.Ubacite Bilala !