PINK NAPRAVIO IZMENU PROGRAMA: Večeras u Belu kuću neće ući samo Milan Milošević!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari Elite ne slute šta im se sprema, najavljeno vanredno ubacivanje!

PINK NAPRAVIO IZMENU PROGRAMA: Večeras u Belu kuću neće ući samo Milan Milošević!

Foto: Ilustracija

U subotu se u "Eliti" odigrala emisija "Nominacije". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi takmičari birali između Lejdi Di i Lazara Čolića Zole, ovonedeljnih potrčaka Marka Đedovića. Međutim, kako je Miljana Kulić cele noći pravila haos, a pred kraj su i ostali takmičari pobesneli, voditeljka je napustila emisiju i niko od učesnika nije bio nominovan, pa samim tim niko nije ni napustio takmičanje. 

Produkcija televizije Pink donela je bitnu odluku, koja je danas najvljena u programskoj špici. Naime, kao što je poznato ponedeljak je rezervisan za emisiju "Izbor potrčka i pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", međutim to neće biti sve, već će pre toga biti vanredno ubacivanje

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vanredno ubacivanje u Elitu

Takmičari rijaliti programa ne mogu ni da naslute da će večeras njihova kuća postati bogatija za jednog člana i da će dobiti novog cimera. Vanredna ubacivanja se nikad nisu dešavala ponedeljkom, osim jednom ove sezone kad se voditelj Milan Milošević vratio na televiziju Pink, a nakon njega takmičenju se pridružila i Maja.

Još uvek nije poznato ko će večeras da uđe na imanje u Šimanovce i šta je ružičasta produkcija spremila za takmičare "Elite", ali se sigurno radi o nekom iznenađenju, pogotovo jer već tri nedelje nije bilo izbacivanja. Vođa ostaje Marko Đedović, ali još uvek nije poznato da li će potrčci ostati isti ili će birati nove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading