STIŽE NA PINK NAKON SUĐENJA SA ANOM: Ivan Marinković najavio HAOS, a evo da li će se neko USELITI u Belu kuću večeras!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i voditeljka Ana Radulović otkrili šta publiku čeka večeras!

STIŽE NA PINK NAKON SUĐENJA SA ANOM: Ivan Marinković najavio HAOS, a evo da li će se neko USELITI u Belu kuću večeras!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

Bivši zadrugari Ana Ćurčić i Ivan Marinković su se pre dva dana našli na sudu, gde su imali zakazano suočavanje. Naime, Ana je tužila Ivana zbog narušavanja njenog ugleda i časti, a Ćurčićeva je ovu odluka donela zbog svih uvreda koje je on izneo na njen račun. Ivan će večeras doći na Pink, gde u studiju RED televizije gostovati u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković najavio gostovanje

Ivan se naoštrio za pitanja publike o suđenju sa Anom, te je svoje gostovanje najavio danas na društvenoj mreži Instagram, te tražio od svojih fanova da spreme pitanja.

Ali to nije sve. Naime, i voditeljka Ana Radulović je najavilaa emisiju "Pitanja novinara" za večeras. Iako je prošle nedelje otkrila da će decembar biti pun iznenađenja i ulazaka, Radulovićka nije najavila "Vanredno ubacivanje" za večeras.

Republika

Foto: Instagram.com

Najava emisije "Pitanja novinara"

Podsetimo, prošleg petka su u "Elitu" ušli Aleksa i Elica Erski, rvački meštoviti par iz Srbije i Bugarske. Tada je Ana otkrila da to neće biti jedini ulasci u "Elitu".

- Moram da otkrijem, u decembru će biti mnogo vanrednih ubacivanja. Kada budete videli šta će se dešavati... - zaintrigirala je Ana Radulović.

Ana Radulović je potom predstavila Aleksu, koji je srpski rvač koji živi u Bugarskoj, gde je i pobedio u jednom rijalitiju. Aleksa je bio reprezentativac Srbije i osvojio je sedam medalja u našoj zemlji, dok je njegova supruga Elica osvojila bronzanu medalju na Olimpijadi u Brazilu 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading