OVO SU DETALJI DOPISIVANJA MC ALEKS I MATORE: Tomićeva joj dala LAŽNU NADU, ovo će Aniti slomiti SRCE!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka za Republiku priznala da joj je Matora rekla kako će nastaviti kontakt, a onda se desio preokret!

OVO SU DETALJI DOPISIVANJA MC ALEKS I MATORE: Tomićeva joj dala LAŽNU NADU, ovo će Aniti slomiti SRCE!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/pink.rs

Već danima unazad u "Eliti", ali i u medijima, vlada opšti haos otkako se saznalo da je Anita Stanojlović bila neverna i da je Jovani Tomić Matoroj radila iza leđa čak i tokom venčanja u Crnoj Gori. Iz dana u dan pojavljuju se nove informacije, a nedavno se saznalo da je Matora bila u kontaktu sa MC Aleks, tako što joj je slala poruke sa telefona Ane Spasojević

Mi smo je kontaktirali, a ona je za Republiku otkrila detaljno sadržaj poruka koje je dobila, ali i dala svoj sud o haosu koji se svakog dana dešava na imanju u Šimanovcima. 

- Po samom izlasku iz šeste sezone se to desilo, gde smo se sa Anom Spasojević čule preko Instagrama, u momentu kad je Matora bila u studiju. Ništa spektakularno, čestitala mi je na mom brendu i rekla da ćemo se čuti. Nismo se čule, niti sam očekivala, naravno... Ona se i udala - govorila je MC Aleks, pa otkrila kako gleda na ljubavni brodolom kroz koji prolazi Matora pred kamerama:

Republika

Foto: Republika, ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

MC Aleks, Matora i Anita

- Što se tiče trenutne situacije žao mi je i jedne i druge, Matore zbog situacije koja ju je zatekla i neviđene izdaje, ali i Anite jer ogroman je protisak na njoj i napadi sa svih stana, iako imaju razlog, ali kad si unutra i pod stravičnim pritiskom mnogo je teško boriti se psihički i ostati jak. Sve u svemu, jedna teška priča iz koje treba obe da progledaju i okrenu se pravim vrednostima - zaključila je ona za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading