ŠOK OGLAŠAVANJE MATORINE BIVŠE: Ovu reakciju na ljubavni brodolom sa Anitom NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Aleks priznala da joj je žao Jovane zbog svega kroz šta trenutno prolazi u "Eliti".

ŠOK OGLAŠAVANJE MATORINE BIVŠE: Ovu reakciju na ljubavni brodolom sa Anitom NIKO NIJE OČEKIVAO!

Foto: Republika, ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Matea Car u petak je ušla na kratko u "Elitu", kako bi raskrinkala Anitu Stanojlović kod Jovane Tomić Matore. Matora je doživela emotivni brodolom i već dve noći ne prestaje da plače i očajava, a publika nije mogla ni da zamisli da se ovakve stvari kriju iza njihovog braka i da je Stanojlovićeva sve vreme u aferi sa drugom ženom.

Njihovi prijatelji i bivši zadrugari koji su bili na svadbi šokirani su zbog novih saznanja, a za domaći medij oglasio se i MC Aleks, koja je tokom boravka u petoj sezoni "Zadruge" bila jako bliska sa Matorom i svi su očekivali da će njih dve ući u vezu i preći granicu prijateljstva. 

Republika

Foto: Republika.rs, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

MC Aleks, Matora i Anita

- Pa naravno da će doživeti pomračenje! Ko ne bi!? Iskreno, jako, ali jako mi je žao Jovane! Okej, ja možda nisam idealna osoba za komentarisanje situacije, ali kada malo bolje razmislim što nisam, ja sam na kraju priznala da je sve farsa. Katastrofa mi je i ne mogu gledati Jovanu u onom stanju! Kakav god odnos mi imale ili ga nemale na kraju ovo niko nije zaslužio - poručila je MC Aleks za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading