OVO JE POŽGAJEVA ŽENA: Oprostila mu PREVARU, pa na venčanju napravila SKANDAL! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda kao milion dolara, prava lepotica!

OVO JE POŽGAJEVA ŽENA: Oprostila mu PREVARU, pa na venčanju napravila SKANDAL! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandar Požgaj

Političar Aleksandar Požgaj stekao je reputaciju kontroverznog učesnika rijaliti šou programa, a tu titulu je potvrdio i nakon što je diskvalifikovan iz "Elite" zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima.

Inače, njegovo poslednje učešće u rijalitiju "Parovi" izazvalo je veliku pažnju javnosti, posebno zbog veze sa Milijanom Bogdanović, koja je tada bila u vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem. Spekulisalo se čak da su Aleksandar i Milijana bili intimni, iako je on u tom trenutku bio u braku. Po završetku rijalitija, Požgaj se potpuno povukao iz javnog života, ali je njegova žena Ivana odlučila da mu oprosti, te su se odlučili za venčanje u crkvi.

Naime, par se ove godine venčao u crkvi, a Ivana je izazvala pažnju svojom nesvakidašnjom venčanicom sa dekolteom gotovo do pupka i sa resama, dok je ispod imala šorts koji se nazirao. Ova nekonvencionalna venčanica sigurno će ostati upamćena kao jedan od najprovokativnijih venčanih izgleda.

Ivana Požgaj, inače poznata po svojim objavama na Instagramu, važi za pravu prirodnu lepoticu koja ostavlja mnoge bez daha.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ivana Požgaj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading