OPSADNO STANJE U ELITI, SVE SE TRESE: Matora i Anita krvnički URLALE pred kamerama! ŠOK SCENE

Autor: P. R.

Zadruga

24.11.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobile pomračenje umova!

OPSADNO STANJE U ELITI, SVE SE TRESE: Matora i Anita krvnički URLALE pred kamerama! ŠOK SCENE

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video klip koji je prikazao žestoku svađu između Anite Stanojlović, Bojane Pavlović i Jovane Tomić Matore. U videu se vidi kako Anita otvoreno priznaje Bojani da odustaje od Matore, što je izazvalo burnu reakciju kod nje, ističući da joj smeta što se njih dve savetuju o njenom odnosu.

- Čudno mi je što Anita priča Bojani da odustaje od mene...Meni se zamera što sa Lejdi Di, koja je imala jedan razgovor sa mnom, ljubomoriše se, zna Anita upućena je kakvu komunikaciju imam sa devojkom. Neću da izgleda da sam ljubomorna, znači ima neka simpatija. Kao što ste vi sada rekli za Ša da vam nije normalno, meni nije normalno da se njih dve savetuju za odnos sa mnom. Kako bi se osećala ti Anita da je mene neko povezivao?! - rekla je Matora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita Zadruga 7

- To je bila svađa sa Urošem, ti si bila u sobi sa Markom, ja sam to rekla Urošu i onda mi je Bojana rekla: "Nemoj". Ne zanima me da mi pakujete! - rekla je Anita.

Ko ti pakuje? - pitala je Matora.

Ti - urlala je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita Zadruga 7

- Ja spuštam loptu da se ne bih svađala sa njom - rekla je Matora.

Boli me ku**c za nju, odustajem od Matore i boli me ku**c da se pravdam! - vrištala je Anita.

Je l' te je neko nagovorio da stojiš u pušionici sa njom?! I sad treba Matora da ti se izvini za ovo?! Izvini se Matora što je ona stajala na vratima od pušionice. Tebe ne zanima kada nemaš šta da odgovoriš - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading