OTKRIVAMO GDE JE NESTALA MAŠA MIHAILOVIĆ: Svi su se ŠOKIRALI kad su ugledali Anu Radulović na njenom mestu!

Autor:

Zadruga

23.11.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva zbog čega danas Maša Mihailović nije vodila emisiju "Pitanja gledalaca"!

OTKRIVAMO GDE JE NESTALA MAŠA MIHAILOVIĆ: Svi su se ŠOKIRALI kad su ugledali Anu Radulović na njenom mestu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas su se takmičari "Elite" dva puta šokirali na samom početku nastavka emisije "Pitanja gledalaca". Naime, prvo je u Belu kuću umesto voditeljke Maše Mihailović ušla Ana Radulović.

Kako Republika saznaje, Maša je opravdano odsutna. Naime, voditeljka se razbolela i ima visoku temperaturu, a u "Elitu" ne ulazi kako ne bi zarazila učesnike rijalitija. U Belu kuću se vraća naredne nedelje nakon oporavka.

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović

Drugi šok za takmičare "Elite" bilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitala Ana Radulović. Veliki šef je doneo odluku da iseli vođu i njegovu omiljenu osobu iz hotela "Zadruga", a razlog je tehničke prirode.

- Draga Elito, moramo da vas obavestimo da je zbog tehničkih problema i neophodnih hitnih radova u hotelu, potrebno da se vođa i omiljeni večeras isele sa svim stvarima iz hotela. Taj prostor neće biti moguće koristiti narednih nekoliko dana. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitala Ana Radulović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Radulović čita pismo Velikog šefa

Podsetimo, ovonedeljni vođa je Marko Đedović, a njegova omiljena osoba je Jovana Tomić Matora. Oni su do večeras boravili u hotelu "Zadruga". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

24.11.2023 05:43

BOGU HVALA ZA MAŠU...JER NE BIH PODNELA RADULOVIĆKU ZA JOŠ JEDAN DAN...ONA JE HOROR NA MOJU INTELIGNCIJU GORI I OD DUŠICE...VERUJTE MI...