SRCEPARAJUĆI SUSRET MAJKE I ĆERKE! Takmičarka "Elite" IZBAČENA iz Bele kuće, slomila se ui Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

20.11.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sinoć je iz "Elite" izbačena Vesna Ćuruvija, koja je osvojila najmanji broj glasova publike!

SRCEPARAJUĆI SUSRET MAJKE I ĆERKE! Takmičarka "Elite" IZBAČENA iz Bele kuće, slomila se ui Šimanovcima!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Nakon što je obavio intervjue sa takmičarima "Elite", voditelj Darko Tanasijević je otišo do sobe za izolaciju po takmičare nominovane za izbacivanje. Vesna Ćuruvija, Nikola Jovanović Predsednik i Dušan Tomić Šan krenuli su sa Darkom do prostorije za igru.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darko i takmičari nominovani za izbacivanje

Nikola je šokirao svoje cimere kad je bez ikakvog razloga odlučio da ne učestvuje u igrici. Šan je pobedio u igrici, te su mu bili duplirani glasovi. Tanasijević je nakon dupliranja glasova saopštio rezultate. Nikola je osvojio 40 odsto glasova, Šan 37, dok je Vesna imala 23 odsto glasova publike, te je ona morala da napusti imanje zauvek.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vesna Ćuruvija napušta "Elitu"

Vesna se pozdravila sa cimerima i krenula put studija voditeljke Ane Radulović, gde ju je sačekala ćerka Marija Bajić. Usledio je emotivni zagrljaj majke i ćerke, a Vesna je progovorila o svom snalaženju u Beloj kući.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vesna Ćuruvija se grli sa ćerkom

- Ne zameram nikome ništa. To jesu specifični uslovi, svi smo različiti, različitog temperamenta. Sad je došlo prilagođavanje, ali i neke druge stvari. Ja jesam zadovoljna, povukla sam se i prepustila da neki drugi budu na sceni - rekla je Vesna.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vesna Ćuruvija o cimerima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading