"OŠAMARIO ME JE RUKOM PRIJATELJSTVA": Elitna napustila rijaliti, pa se SLOMILA kad je ugledala ĆERKU I OCA! Suze u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka Tamara Božović osvojila najmanje glasova publike, za nju je rijaliti završen!

"OŠAMARIO ME JE RUKOM PRIJATELJSTVA": Elitna napustila rijaliti, pa se SLOMILA kad je ugledala ĆERKU I OCA! Suze u Šimanovcima!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Božović

Voditelj Darko Tanasijević je sinoć obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima "Elite", a potom okupio takmičare nominovane za izbacivanje, kako bi se odigrala igra za opstanka. Tamara Božović, Marija Malivuk i Nikola Lakić su morali da od slova na stolu naprave "Elita 7", ali tako što su samo koristili slamčice u koje su duvali.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nominovani takmičari u igri za opstanak

Nakon odigrane igre, Lakić je imao 43 odsto glasova publike, Marija 32 odsto, a Tamara 25 odsto glasova, te je morala da napusti Belu kuću. Cimeri su se pozdravili sa njom, a ona je otišla u studio kod voditeljke Ane Radulović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Emotivni susret Tamare Božović sa porodicom

U studiju ju je sačekao otac Đura Nikolić, a onda se pojavila i Tamarina ćerka. Usledio je emotivni susret pred kamerama, Tamara se izgrlila sa svojom porodicom, a njen otac je istakao koliko je ponosan na nju.

- Jako sam ponosan sa njenim ponašanjem i da se iskaže ko je, dokazala je to - rekao je Đura.

Tamara je potom opelela po učesnicima, a najviše po Lakiću.

- Žao mi je što se nisam iskazala u pravom svetlu jer nisam našla ekipu da budem inspirisana. Recimo, sa Lakićem sam imala različito razmišljanje, dao mi je ruku prijateljstva, a tom rukom kao i da me je ošamario. Zarad svog cilja spreman je da povredi i svoje drugare - rekla je Tamara.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Božović u studiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ha

13.11.2023 08:36

Elitna? hahshahsh