MENSUR NAPLAĆUJE ODNOSE SA MUŠKARCIMA?! Bivša zadrugarka iznela sav prljav veš: On je BISEKSUALAC!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ranije se na domaćim portalima pisalo da je Mensur Ajdarpašić pored nežnijeg pola, naklonjen i jačem, kao i da svoje druženje sa njima naplaćuje!

MENSUR NAPLAĆUJE ODNOSE SA MUŠKARCIMA?! Bivša zadrugarka iznela sav prljav veš: On je BISEKSUALAC!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Zgodni Crnogorac Mensur Ajdarpašić, po svemu sudeći, okrenuo je drugi list, te zbog novog, totalno drugačijeg ponašanja mnogobrojni gledaoci rijalitija “Elita” ne mogu ni da ga prepoznaju. Naime, nekada glasan i borbeni zavodnik iz Bara postao je povučen i ćutljiv, poptuno nezainteresovan za nežniji pol, te se u Beloj kući, osim kada ustane za crnim stolom da prokomentariše nečiju temu, jer svoju nema, gotovo i da se ne čuje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Međutim, kako nam je otkrila bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Maca Diskrecija, na pitanje da li bi bila sa Ajdarpašićem, dala mu je korpu, jer je on - biseksualac! 

- Mensur Ajdarpašić je biseksualac, ne volim takve. Korpa - istakla je popularna starleta koja snima filmove za odrasle na socijalnoj platformi “Onlifens”, te tako pokazala da je Crnogorac uopšte ne zanima. 

Republika

Foto: Republika TV

Maca Diskrecija

Podsećanja radi, i ranije se na domaćim portalima pisalo da je Mensur Ajdarpašić pored nežnijeg pola, naklonjen i jačem, kao i da svoje druženje sa njima naplaćuje, međutim, on se ovim povodom nikada nije oglašavao, ne želeći da komentariše takve navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading