RASCEP MILJANE KULIĆ: Sve laži isplivale na videlo - želi i Zolu i Bebicu, ZAJECALA PRED OBOJICOM!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić obavila razgovor sa Zolom, pa tražila priznanje od Bebice!

RASCEP MILJANE KULIĆ: Sve laži isplivale na videlo - želi i Zolu i Bebicu, ZAJECALA PRED OBOJICOM!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

U emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je razgovor Lazara Čolića Zole sa Miljanom Kulić, gde jedno drugo proveravaju i ispituju. Nakon odgledanog klipa, Miljana i Zola su priznali svoje laži, a potom je Kulićeva došla u neprijatnu situaciju sa Nenadom Macanovićem Bebicom, zbog čega je završila u suzama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Zola

- Do ovog čoveka (Bebice) mi nije stalo. Lagala sam, plakala, samo da bih videla da li je Zoli stalo. Lagala sam Zolu. Plakala sam jer sam se prisećala odnosa sa Zolom. Sve što sam pričala o Bebici sam namerno sve u inat - rekla je Miljana.

- Ja sam Miljani na ovom snimku postavio trik pitanje - da li će da se ljuti ako ja smuvam Teodoru (Delić). To sam uradio da bih video njenu reakciju, ona je rekla: "Ne!". Znači nije plakala zbog Bebice. Rekao sam da sam se zaljubio u Slađu Bošković zbog Miljane. To je bio neki šou. Radio sam stvari iz nemoći, da bih skrenuo neke misli. Miljanu sam na kvarno gledao, pitao se kako tako može da odglumi... Kao plače, kao da zna kako ja gledam. Ona jeste izigrana od strane čoveka koji ju je ovde dve godine gledao onako... Razumeo bih da se pita ona. Njoj je juče sin doneo sliku gde je naslikao nju, sebe i Nenada. To bi svakoga poljuljalo. A što se mene tiče, jasno je sve - dodao je Zola.

- Mogu da ti kažu (iz produkcije) da nisam dobro otkad sam došla ovde. Mesec i po dana sam bila na kapiji. Nejasno mi je bilo, odakle taka averzija prema meni i mojim roditeljima. Ali sam glumila. Zolu nikad nisam prestala da volim! Uvek sam govorila da volim Zolu. Gledala sam ga dok ima odnose sa drugom devojkom... Nenadu sam sve govorila - pravdala se Kulićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bebica i Miljana

- Nenade, da li si gledao ovo? - pitao je Milan.

- Ovo im je idealna i poslednja šansa da izglade odnos. Miljana treba da bude pored onog koga voli. Ja nisam znao da ga voli sve vreme. Govorila mi je to kad se posvađamo... Zavlačila me je i lagala - istakao je Bebica.

- Sve sam ti pričala. Sad glumiš žrtvu. Da li sam radila nešto na k*rvinski način? - pitala ga je Miljana.

- Jesi, ali meni to sad nije bitno. Ovo vam je sada idealna šansa. Mene je lagala, tako da to je sve što bih prokomentarisao. Otkad sam otišao, ne zanima me ništa vezano za Miljanu. Zola je razlog raskida, a psujem joj roditelje jer su oni mene. Još sam blag - dodao je Macanović.

- To je razlog? Kad su te vređali, kad sam se raspadala, a ti pisao da te boli k*rac... Da li si me voleo? - odgovorila je Kulićeva.

- Jesam dok smo bili zajedno. Mene ne zanima ništa što je bilo - rekao je Bebica, a Miljana je završila u suzima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

- A što me mrziš i vređaš? Što vređaš moje roditelje - plakala je Miljana.

- Vređao sam te kad si ti mene. Kad sam čist, kad nemam emocije, nikakav problem. Možeš da se valjaš pored mene, svejedno mi je. Vređao sam ti roditelje jer su oni mene, pisali su svašta, pretili. Voleo sam te do dana kad sam otišao - istakao je Macanović, dok je Kulićeva plakala.

- Kako možeš da kažeš da mi je mama k*rva? - pitala je Miljana.

- Činjeica. Tužite me. Prvi ste krenuli, ja sam nastavio. Šta radite, dobićete od mene duplo - odbrusio je Bebica.

- Ja osećam grižu savesti što sam bila dve godine sa tobom, a volela sam Zolu - priznala je Kulićeva.

- Nema potrebe, ja sam sam kriv za to šta sam radio - rekao je Macanović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana, Zola i Bebica

- Ovo deluje kao da joj se izvinjavaš - istakao je Zola i prišao.

- Ne, nikome se ne pravdam i ne izvinjava - rekao je Bebica.

- Volela te jesam i sam znaš da jesam... - pričala je Miljana.

- Ja nemam potrebu da pričam sa tobom, da se raspravljam... Ja sam se tako razveo od žene sa kojom imam dvoje dece. Nisam te prvi dirao, polivala si me ladnom vodom ovde, provocirala. Nikad nisam prvi put. Počela si da diraš Teodoru, da prozivaš... - odbrusio je Macanović.

- Miljana, shvati da je otišao. Pitaš ga isto, govori ti isto! - poručio joj je Nikola Lakić, a Milan Milošević je odjavio emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading