HITNA REAKCIJA IZ DERVENTE! Oglasili se Zolini nakon SKANDALA sa Miljanom Kulić: HOROR!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolin najbolji prijatelj osudio Kulićkino ponašanje prema Čoliću!

HITNA REAKCIJA IZ DERVENTE! Oglasili se Zolini nakon SKANDALA sa Miljanom Kulić: HOROR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola potpuno je pomrsio konce učesnicima rijalitija svojim ulaskom u Belu kuću. Miljana Kulić sve vreme pokušava da ga vrati, a kako joj to ne uspeva, pravi haos. U kući se spekuliše i da je Zoli krajnji cilj Teodora Delić, a o svemu govorio je Zolin prijatelj Ivica Artmagić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana i Zola

- Nema tu ništa, niti će biti. Mnogo toga ne zavisi od Zole, njemu se ponovo dešava Miljana Kulić. Šta mu se gore može desiti od Miljane?! Miljana ne bira sredstva da dođe do Zole, a Zoli fali hrabrosti da je se reši, da može funkcionisati kao Zola. Ne mogu da verujem da on pada pod pritiskom Miljane. Ružno je ono što sam gledao iz sezone u sezonu, repriza! Ako ne može milom može silom i kad mi neko spomene u "Zadruzi" da je Miljana zvezda...Čega je zvezda?! Vratim film unazad i shvatim da se sav riijati svodio na Miljani i Zoli i to ne na lepim događajima. Sve sami horor, što smo svi otprilike znali, jadno, ali dešava se - istakao je Ivica, te se osvrnuo i na priče da Zola brani Teodoru Delić jer mu je ona krajnji cilj, tj. jer mu je cilj da bude u vezi s njom:

- Što se tiče Zole i Teodore, tu nema ništa ozbiljno. To su više stari računi Bebice i Zole i to je završeno kao svaka druga namera Zolina, a svi znamo uzrok, štikla - zaključio je Zolin prijatelj za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading