OTKRIVEN MILJANIN PAKLENI PLAN DA RASTAVI BEBICU I TEODORU: Zola učestvovao u svemu, Kulićeva želi pomirenje sa Macanovićem!

Autor:

Zadruga

16.11.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je nagovorila Zolu da preotme Bebici Teodoru, kako bi se ona pomirila sa Macanovićem.

OTKRIVEN MILJANIN PAKLENI PLAN DA RASTAVI BEBICU I TEODORU: Zola učestvovao u svemu, Kulićeva želi pomirenje sa Macanovićem!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", tokom koje su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkrili detalje tajnog razgovora.

Naime, Miljana je napokon otvorila dušu, pa priznala da njeno srce pripada Nenadu Macanoviću Bebici i da na sve načine pokušava da ga rastavi od Teodore Delić:

- Istina je, uspela sam da izvučem sve, ali ne tada. Govorila sam da plačem za Bebicom, da mi je loše da ga gledam sa Teodorom, nema šta nisam lagala. Rekla sam mu da mi raskrči put da budem sa Bebicom, Bože me sačuvaj, ne bih bila s njim, pa evo...Namerno sam sve to radila. Naravno da mi je ovo bilo nejasno, sada se suočavam sa životom i na šta su ljudi spremni da rade zarad višeg cilja - rekla je Miljana.

- Inače, njeno ovako izlaganje kada ovako priča, ona i ja kada smo obavili razgovor, video sam da neke stvari koje ne može da isfolira. Rekao sam svima, kažem i opet: Sa mnom trebate biti samo iskreni. Nemoj da me lažeš, ona jeste povređena zbog toga što je Bebica uradio, kako i da ne bude. Mislim da bi se isto ponašala da je neki prijatelj u pitanju - rekao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading