KREĆE DO SAD NEVIĐENI TEROR MILJANE KULIĆ: Zoli najavila pakao, naplatiće mu svaki IZGUBLJENI HONORAR!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušali da spuste loptu, pa napravili još goru svađu!

KREĆE DO SAD NEVIĐENI TEROR MILJANE KULIĆ: Zoli najavila pakao, naplatiće mu svaki IZGUBLJENI HONORAR!

Foto: TV Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su žestoko zaratili pred sam kraj žurke, a haos je trajao do jutarnjih časova. Njih dvoje su se večeras suočili i porazgovarali o svemu, a Kulićeva je rekla kako Čoliću više neće uništavati stvari, ali će ga zato teroriati i neće mu dozvoljavati da spava. 

- Pretiš da še ćeš da baciš stvari i sminku. Nisam ti bacila, sakrila jesam, bacila nisam. Baš me briga. Ja sve kazne što sam uradila tebi, plaćam. Ne bi me vraćali posle svega da me ne vole, i da nemam sada najveću podršku. Najjača sam ikad do sad - govorila je Miljana. 

- Nemaš mi više šta baciti, nemam ni gaće ni čarape. Meni 50 hiljada evra ne menja ništa, ti hoćeš da mi skineš sve honorare - pričao je Zola. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana i Zola Elita


- Ja znam da si ti najveća seljacina i djilkoš,na to sam navikla, ali ja tebe neću vređati znam sa kim imam posla. Meni nikakav problem nije da sve pobacaš, ja ću pokazati sebe. Ti si psovao moju porodicu ja tvoju nisam. To je razlika. Samo nema spavanja, večeras kreće teror. Nikad mi se nisi ni sviđao, samo luda glava. Bila sam emotivno povređena od Ivana Marinkovića pa mi je trebala uteha - poručila je Kulićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading