ISPLIVALE NAJPRLJAVIJE TAJNE KULIĆA: Zola izneo detalje o INTIMNOM ODNOSU Marije i Bebice, Miljana "ušla u crveno", DIVLJA I PRAVI LOM!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat bivših partnera trese Šimanovce, Čolić optužio Miljaninu majku da je probala polni organ Nenada Macanovića Bebice!

ISPLIVALE NAJPRLJAVIJE TAJNE KULIĆA: Zola izneo detalje o INTIMNOM ODNOSU Marije i Bebice, Miljana "ušla u crveno", DIVLJA I PRAVI LOM!

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola posvađali su se čim su se probudili, pa su u dnevnoj sobi započeli žestok sukob. 

Njih dvoje su jedno drugog ispolivali vodom i kafom, a u jednom trenutku Miljana je bacila i šolju, ali je promašila svog bivšeg dečka. 

- Videćeš šta će sa stvarima da ti bude - govorila je Miljana, a Slađi Lazić je otela pare, kako bi ih pocepala, što je nju jako razljutilo. 

- Jao Miljo, kad nazoveš mamu za 10 danada je pitaš za savet, kako doći do moje k*te.... Sigurno ti Bebcin više nije dovoljan, a možda ga je i ona probala. Urgiraću da svoj skratim za bar pet centimetara jer će ti poludeti ao te ne izj*bem u narednim danima - govorio je Zola. 

- Možeš sam sa sobom da pričaš jer sa seljačima ne želim da razgovaram - dodala je Miljana.

- Ja imam dokaz da ti je mama nameštala drugi ku**c a imaš želju za mojim - rekao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading