ASMINOVA KUĆNA POMOĆNICA! Vreli kadrovi iz doma Stanije Dobrojević, na ovome Anelinom bivšem zavide svi!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni snimak Stanije Dobrojević šokirao je javnost.

ASMINOVA KUĆNA POMOĆNICA! Vreli kadrovi iz doma Stanije Dobrojević, na ovome Anelinom bivšem zavide svi!

Foto: instagram.com

Stanija Dobrojević, poznata srpska starleta, nedavno je ponovo otišla u Ameriku nakon raskida sa svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Odlučila je da živi punim plućima i da ne gleda unazad. Redovno odlazi u šoping, trenira i uživa u svom životu, što može se videti iz njenih objava na Instagramu.

Uprkos raskidu i turbulentnom periodu u svom ljubavnom životu, Stanija se ne osvrće na prošlost već svako slobodno vreme koristi da ugodi sebi. Nedavno je čak sebe počastila novom besnom mašinom, a oduševljenje je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Ova društvena mreža je redovno mesto na kome Stanija objavljuje deli svoje privatne momente sa svojim fanovima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 


Poslednja objava na Instagramu privukla je veliku pažnju. Naime, Stanija je objavila video snimak koji prikazuje kako izgleda njen život u Majamiju. Pored luksuza i svakodnevnih aktivnosti, kao što su šoping i treninzi, Stanija je pokazala i svoju svakodnevicu u svom domu. Ono što je privuklo najviše pažnje jesu snimci iz dnevne sobe u kojoj Stanija sama usisava i sređuje svoj prostor.

U minijaturnom bikiniju, koji je istakao njene obline, Stanija je pokazala da nije lenja i da se sama brine o svom prostoru, iako može da priušti kućnu pomoćnicu. Ova objava je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a Stanijina vrednost i blistav izgled su bili u centru pažnje. Različiti komentari od "Koliko čistiš po satu", "Uživaj Stanči", "Vrednica", "Blago tvom dečku"... samo su neki od njih.

- Moj trenutni život - napisala je Stanija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mica

12.11.2023 23:37

Kakav luksuz,ni l od luksuz u Americi treba da se radi

Lina

14.11.2023 10:38

Stanija živi sama, kućnu pomoćnicu MM je odavno otpustila.