STANIJA ZAUVEK ŠUTNULA ASMINA? Starleta odlučila da javno progovori: Kako sam privukla PAKAO AFERU?!

Autor:

Zabava

11.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok poruka zbunila njene fanove!

STANIJA ZAUVEK ŠUTNULA ASMINA? Starleta odlučila da javno progovori: Kako sam privukla PAKAO AFERU?!

Foto: Facebook, Tv Pink

U javnosti se uveliko spekuliše o odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, s obzirom da je starleta najavila susret, nakon čega se pohvalila novim stanom u Americi, a nedavno je otvorila profil na aplikaciji za upoznavanje, pa nikome nije jasno o čemu se radi.

Dok jedni smatraju da Stanija uživa sa Asminom van Srbije, drugi su ubeđeni da su oni okončali vezu. Međutim, njen novi potez bacio je sve u rebus.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanija Dobrojević

Iako su mnogi smatrali da je Stanija sa Asminom proslavila kupovinu novog automobila, starleta se oglasila i napravila još veće sumnje da je zapravo zauvek stavila tačku na ljubavni odnos sa Durdžićem. 

Naime, Stanija je podelila svoj selifi za Amerike, na kojem je napisala poruku koja je iznenadila mnoge, a zvuči kao da je priznala raskid i konačni izlazak iz afere koja je dugo tresla javnost. 

- Molitve i manifestovanje! Život po najvišim principima... I dalje se preispitujem kako sam privukla onu pakao aferu sebi. Kažu to je kontrast pre svega najlepšeg što sledi - poručila je starleta putem svog profila na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević Instagram

Stanijinim fanovima i dalje nije jasno kako da protumače ove njene reči i da li joj je zapravo trenutno lepše nego ikad sa Asminom ili je pukla tikva, a svi čekaju da se Dobrojevićeva zvanično oglasi i progovori o svom emotivnom statusu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jovana

11.11.2023 16:24

Ona nije bila sa njim od dolaska iz Crne Gore. Sve je kupila sama i firma je njena.