MILJANINA SESTA PRESLIKANA MARIJA KULIĆ: Napravila transformaciju i zapalila društvene mreže, svi oduševljeni njenom LEPOTOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Kulić pokupila brojne komplimente na Instagramu!

MILJANINA SESTA PRESLIKANA MARIJA KULIĆ: Napravila transformaciju i zapalila društvene mreže, svi oduševljeni njenom LEPOTOM! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Google Earth Printscreen

Marija Kulić, Marija Kulić

Miljana Kulić trenutno boravi u rijalitiju "Elita" i svakog dana privlači veliku pažnju zbog problema i svađa koje ima sa bivšim momcima, Nenadom Macanovićem i Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, dok ona živi pred kamerama njene sestre se trude da se klone javnog života, a ni na drištvenim mrežama nisu preterano aktivne. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić, Bebica i Marija

Marija Kulić ne krije koliko je ponosna na Tijanu i Anu, a njihova lepota nikog ne ostavlja ravnodušnim. Tijana Kulić, koju na društvenoj mreži prati preko 50.000 ljudi, pokazala je promenu u izgledu, zbog koje je oduševila mnoge. Naime, ona se ofarbala u plavo i sad još više liči na svoju maj iz mlađih dana. 

- "Auh kako devojka perfektno izgleda", "Lepotica, ličiš na mamu", "Ista si Marija" - pisali su u komentarima ispod objave Kulićeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading