DEJANU DRAGOJEVIĆU SEVNULA GOLA ZADNJICA: Pobednik "Zadruge" u šok izdanju uhvaćen nasred ulice! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da ga vidi u ovakvom izdanju.

DEJANU DRAGOJEVIĆU SEVNULA GOLA ZADNJICA: Pobednik "Zadruge" u šok izdanju uhvaćen nasred ulice! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević, jako je aktivan na duštvenim mrežama i svakog dana podeli trenutke iz svog privatnog života. On je takođe poznat i po svom oštrom jeziku, kao i osoba koja nema problem da iznese svoj stav, što je danas uradio putem svog Instagram storija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Instagram

Naime, on se snimao u kolima i govorio kako mu nije jasno kako neki muškarci mogu da idu spuštenih pantalona i da im pola zadnjice viri. 

Kako muškarcima ne smeta da im spadau farmerke i da im viri pola d*peta? - govorio je pobednik "Zadruge 5" na svom storiju, a onda je usledio pravo šok. 

Naime, on je hteo da pokaže konkretan primer, pa se uslikao kako ulicom šeta, a na fotografiji je pokazao golu zadnjicu. Ovaj prizor niko od njegovih pratioca nije očekivao da ć videti, ali je Dragojević takođe poznat po svom humoru, pa je ovo većina shvatila kao dobru šalu. 

Republika

Foto: instagram/dejandragojevic

Dejan Dragojević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading