VODITELJKA ELITE SE JAVNO OBRATILA OSMANU KARIĆU: Ispalo je glupo...

Autor: P. R.

Zadruga

31.10.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka porula uživo u emisiji!

VODITELJKA ELITE SE JAVNO OBRATILA OSMANU KARIĆU: Ispalo je glupo...

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka "Elite" i novo lice ružičaste televizije, atrkativna Maša Mihailović, gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou", te se tom prilikom osvrnula na prozivke Osmana Karića na njen rad.

- Baš sam pričala sa Stefanom na tu temu - nasmejala se Mihailovićeva, te nastavila:

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, to je sasvim okej. Možda je malo glupo, s obzirom na to da su to bile moje prve emisije, pa mi nije dao šansu i vremena da se pokažem i uhodam. Iznenadila sam se, ali mi je bilo i simpatično, jer znam da za svakoga piše tako nešto - istakla je voditeljka "Elite".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Maša MIhailović Elita

- Naravno, ja verujem da je promenio mišljenje. Mislim da je hteo da napravi malu šalu, da te malo trgne, nemoj to da shvataš lično - ubacio se Karić.

Podsećanja radi, Osman Karić, koji je poznat kao osoba koja redovno prati i komentariše rijaliti dešavanja, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te okačio delić emisije "Pitanja gledalaca", koju je Maša vodila i isprozivao mladu voditeljku.

- Je l' ovo nova učesnica "Elite" ili voditeljka vremenske prognoze? Energija 0. Ko je ugasio struju - zapitao se Osman na svom "storiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading