MILJANA SE OSVETILA BEBICI: Proganja ga po Eliti, obezbeđenje ih svuda prati!

Autor: P. R.

Zadruga

30.10.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se podlo osvetila Nenadu Macanoviću Bebici!

MILJANA SE OSVETILA BEBICI: Proganja ga po Eliti, obezbeđenje ih svuda prati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nastavili su sukob koji su započeli još sinoć, kada je učesnik "Elite" gurnuo kontroverznu Nišlijku u bazen. Naime, Bebica je nakon žestoke svađe preskočio ogradu imanja u Šimanovcima, međutim, kada se vratio haos se nastavio, te je započeta nova tura verbalnog sukoba.

Kulićeva je, vidno besna, rešila da se osveti bivšem partneru, te ga je u jednom trenutku polila uz salvu uvreda, a obezbeđenje ih je pratilo na svakom koraku.

- Bolesica opet pravi haos! Je*aću ti ja mater, bolesnice bolesna, j*bem li ti familiju - brecao se Macanović, te joj uzvratio polivanjem.

- To ti je za ona g*vna, sad ćeš dobiti još - istakla je Miljana besno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
djole

30.10.2023 19:08

Izbacite ovu Miljanu, opasna je po okolinu

Milivoje

31.10.2023 06:04

Postoji snimak na youtube,zadruga 2,kada Miki Djuricic poliva toplim cajem Mariju Kulic u lice.Psiho mixy tada vristi po zadruzi,pakuju se obe da idu momentalno kod lekara,ona trazi Mikijevu diskvalifikaciju.Miki biva sutradan kaznjen honorarom.Koliko se secam,produkcija je izjavila da se svaki vid nasilja kaznjava.Da li su kaznili psiho mixy za polivanje u oci Lenorom???Pa kako da kazne mezimicu?Pa ona,pobogu,ima papir da je luda i svi tamo moraju da je trpe i da joj se titra.SRAM VAS BILO TREBA VAS UKINUTI!

pero

31.10.2023 21:10

Ona nije zabavna. Kako produkcija ne pravi razliku izmedju onog sto je smesno i onog sto je tuzno. Ova zena nicega nije svesna i to sto radi nije interesantno. Ne znam kako se ne oglasi neko udruzenje za zastitu lica sa invaliditetom i spreci podsmevanje bolesnih.