VREME JE DA SE SAZNA ISTINA! Ana Ćurčić progovorila o Kačavendi i Lakiću, ŠOKIRAĆE vas reakcija na pitanje o POMIRENJU sa Bulićem!

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

27.10.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se oglasila za Republiku nakon novog haosa u "Eliti"!

VREME JE DA SE SAZNA ISTINA! Ana Ćurčić progovorila o Kačavendi i Lakiću, ŠOKIRAĆE vas reakcija na pitanje o POMIRENJU sa Bulićem!

Foto: ATA mages

Drugoplasiranja takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić glavna je tema "Elita" otkad je počeo ovaj rijaliti. Milena Kačavenda i Marko Đedović često pričaju o njoj, a njihove izjave redovno izazivaju haos u medijima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

Ivan Marinković je izneo da je Ana bila intimna sa Nikolom Lakićem, koji poslednjih nekoliko dana ratuje sa Kačavendom. U jednom trenutku Kačavenda se obratila bivšoj drugarici i pozvala je da se ogradi od Lakića i zaštiti se od navoda da je bila intimna sa njim.

Republika

Foto: shutterstock, printscreen/RTV Pink, e-stock/ Časlav VukojičićRepublika.rs

Ana Ćurčić, Nikola Lakić i Ivan Marinković

Stupili smo u kontakt sa Anom, a ona je za Republiku prokomentarisala haos koji je okružuje.

- Nemam šta tu da izjavim, osim da će se istina svakako do kraja pokazati - ko je za šta ušao, ko je lagao da bi ušao i slično - izjavila je Ana kratko za Republiku.

Ana se juče posle dužeg vremena uslikala sa Acom Bulićem, a njihovi fanovi su se ponadali da je došlo do pomirenja. Anu smo upitali i šta se dešava između Ace i nje, ali nismo dobili komentar na ovo pitanje.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading