MARIJA KULIĆ ĆE UNIŠTITI TEODORU: Saznala da ima DOSIJE, spremna za OBRAČUN sa njom i Bebicom!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka kivna na aktuelnu učesnicu "Elite", sprema joj se haos!

MARIJA KULIĆ ĆE UNIŠTITI TEODORU: Saznala da ima DOSIJE, spremna za OBRAČUN sa njom i Bebicom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Kulić odlučila je da podnese tužbu protiv Teodore Delić, koja je u "Eliti" imala sukob sa Miljanom Kulić, ali i protiv Nenada Macanovića Bebice, saznaje "Star". Marija planira da naplati debelo to što joj maltretiraju ćerku.

Republika

Foto: ATA Images, ST/D. KADIĆ, youtube.com/AmiG Show

Bebica, Teodora i Miljana

- Marija je jako besna, Teodora se kači sad na Miksi zbog Bebice i prave zajedno plan kako da nju diskvalifikuju. Kada je videla Miljanu na podu, bila je u šoku. Ne može da veruje da se to desilo i bukvalno je odmah zvala advokata. Podnela je tužbu protiv Teodore, ali i protiv Bebice, jer je iznosio sve one bljuvotine na račun nje i njene porodice. Rekla je da neće da dozvoli da se prostitutka pljuje nad njenom ćerkom. Dobila je mnogo informacija o Teodori, kaže da su je razvlačili po Beogradu kao krpu. Baš kad se desila frka sa Miljanom, Marija je onako besna rekla da Bebica zaslužuje devojku poput nje i da mu treba takva koje je bila sa svima - govori izvor blizak Mariji za "Star", pa nastavlja:

- Jedva čeka da se sretne sa njima sretne na sudu, a kaže o Teodori da će da priča šta zna. Saznala je da je Teodora i hapšena i da u policiji ima dosije, a Marija jedva čeka da joj neko postavi pitanje zbog čega je hapšena, da vidimo šta će reći, pošto u policiji ima sve crno na belo. Miljana smeta Teodori jer Bebica nije imun. On stalno dobacuje Miljani, ima potrebu da sa njom ulazi u rasprave, možda se Teodora plaši da se njih dvoje ne pomire. Znam da Marija to nikad ne bi prihvatila. Pa verujte, pre bi Zolu za zeta sažvakala, Bebica joj je postao mnogo gadan. Pogovoro kada je rekao kako će da pomogne Ivanu da im oduzme malog Željka. To je Mariji najboljnije nešto, za to dete je spremna da pogine. Marija je čak zvala i Takija i rekla mu da će da uništi teodoru, ali joj je on objasnio da se u njihov sukub neće mešati - završava izvor pomenutog lista.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading