BIVŠEG ZADRUGARA UDARIO AUTO: Nasred ulice dobio jezive pretnje, napadač se predstavio kao LAŽNI POLICAJAC!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neca Lazić na društvenim mrežama podelio detalje stravične drame koja mu se dogodila dok je bio sa porodicom.

BIVŠEG ZADRUGARA UDARIO AUTO: Nasred ulice dobio jezive pretnje, napadač se predstavio kao LAŽNI POLICAJAC!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Zadruga

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Nenad Lazić Neca, sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio je detalje neprijatnosti koje je doživeo kad je sa svojom porodicom otišao da kupi opremu koja mu je neophodna za nastavak studiranja. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Neca Lazić

Kako Lazić objašnjava njega je prvo kolima zakačio nepoznat čovek, a nakon toga mu pretio i žestoko ga vređao, pa se predstavio.

- Ljudi, moram da vam ispričam šta mi se desilo juče uveče na ulici. Znači koliko isfrustriranih ljudi će me napasti samo zato jer sam "Neca iz Zadruge" ili "Neca sa TikToka". Desilo se to da sa išao da sa svojima kupim štampač, sa celom svojom porodicom. Neophodan mi je zbog studiranja, preobilnih skripta i slično. I onda šta se desilo, nosim ja taj štampač u obe ruke i baš gledam gde idem. Trudim se da nikoga ne zakačim u gužvi i sad na parkingu u centru grada prlazim ulicu i mene zakači auto koji treba da stane kad vidi pešaka. Nema semafora, dalek obavezan znak stop stoji jer je prometno mesto. Ništa ja na to iskuliram. U tim kolima čovek koji me je zakačio se parkira na mesto za invalide i urla kako će da me prebiti, vređao na nacionalnoj osnovi. Moj tata mu priđe i lepo mu kaže: "Zašto vređaš mog sina?", na šta ovaj odgovara da je policajac i da će doći njegov kolega i da smo se mi sa televizije mnogo uobrazili. Znači ja ti se izvinim kao čovek što si ti mene zakačio i ti još pretiš. Marš bre - objašanjavao je bivši zadrugar. 

Pritom, zaista smo kao porodica izašli, još mama kupila neko lepo cveće, čovek nas napade i vređa na pravo Boga. Tata mu je prišao i pitao zašto me vređa i u čemu je njegov problem i čemu pretnje bez osnove - nastavio je Lazić na svom Instagram storiju da objašnjava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

22.10.2023 15:15

…i sta je bilo kad si se probudio… 😂😂