ASMIN NAŠAO REŠENJE, STANIJA NEMA IZBORA: Obelodanio svoju taktiku, ne odustaje od POMIRENJA!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši verenik atraktivne starlete daje sve od sebe da popravi situaciju sa njom.

ASMIN NAŠAO REŠENJE, STANIJA NEMA IZBORA: Obelodanio svoju taktiku, ne odustaje od POMIRENJA!

Foto: ATA Images, Facebook

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić definitivno su stavili tačku na svoju vezu, nakon što je starleta obavila razgovor sa Aneli Ahmić u Eliti. Međutim, izgleda da se njegov uporan trud i javno pokazivanje i dokazivanje ljubavi prema atraktivnoj starleti i bivšoj zadrugari isplatio i da mu je posle svega dala još jednu šansu. 

Naime, na društvenim mrežama pojavio se dokaz da je Stanija spustila loptu i da je odlučila da poveruje u sve ono što Asmin iznosi javno, ali verovatno i njoj privatno u mnogo većim količinama. 

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

Nakon toga oglasio se Asmin putem svog stoija na društvenoj mreži Instagram, gde je javno obelodanio plan koji je osmislio kako više ne bi bilo problema između Stanije i njega i kako ona ne bi mogla ponovo da ga blokira. 

- Rešenje za Staniju i mene, pa da vidimo onda kako će da blokira. Naći će Asmin rešenje za sve - glasila je poruka koju je napisao uz žičani fiksni telegon koji je okačio. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading