"SA KOJIM DEDOM SI SPAVALA ZA 30 MARAKA?" Asmin Durdžić udario na Rialdu Karahasanović - zapretio da će objaviti SNIMKE!

Autor:

Zadruga

15.10.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin osuo žestoku paljbu po pevačici i bivšoj zadrugarki nakon njene izjave!

"SA KOJIM DEDOM SI SPAVALA ZA 30 MARAKA?" Asmin Durdžić udario na Rialdu Karahasanović - zapretio da će objaviti SNIMKE!

Foto: Privatna arhiva, printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović nedavno je izjavila da ne poznaje Asmina Durdžića, što je njega izrevoltiralo. Žestoko je udario na pevačicu putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

- Oj, vidim da sam vam falio! Evo ga Betmen, brzinski da metne, pa od koga da krenemo? Ko su to nama pacijenti ove nedelje željni medijske pažnje, pa da ih malo lansiramo na portale. Pa da krenemo od sarajevske pevačice, što ne zna ni kako se zovem. I da se unapred zahvali čika Asminu što je vraća u život iz mrtvih. Znate o kom je reč? - krenuo je Asmin, pa nastavio:

- Koga ti ne poznaješ i čiju koleginicu ti glumiš? Poznavale ste se naravno kad te je navodno podvodila u klubu, koji je tvoja prijateljica vodila navodno. Zašto ti je koleginica počupala kosu zbog DŽIBE? Kojem dedi ste ti i Sabina d*kale m*da za 30 maraka u podrumu?

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić

- Rialda, kujo stara, ne poznajemo se, je li? Odakle želiš da krenem. Iz restorana ili kazina? Iz hotela? Ili želiš da dam Braci sa Ilijaša kontakt novinara ili Amiru, pa da te razvuku kao žvaku po naslovnim stranama?

- Kome si plesala na stolu u restoranu u Sarajevu, pa te je njegova žena raščupala kao kokošku? Da li je tvoja koleginica bila sa Do... u vezi, a ti bila smrtno zaljubljena u njegovog brata, pa si hodala po Bosni i svašta radila da bi mu donela novce?

- I nemoj da me teraš da izbacujem snimke koje imaš sa Senadom i stvari kad si gostovala u kazinu, pa sa kim si posle završila? - napisao je Asmin.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Wall

15.10.2023 22:56

Dakle ovaj zaista nije normalan. Treba da se leči ali izgleda da je zakasnio. Kako ga nije sramota da samo napada zene i izmislja svakakve gluposti. Verovatno polazi od svoje majke i sestre pa misli da su sve zene poput njih. Seka Persa bio i ostao. Bednik!

Рррр

16.10.2023 17:27

Можда човек говори истину. Ако лаже није сека-перса врћ луд. Где имс димс има и ватре