MISTERIOZNI PAKET STIGAO U ELITU: Poklon iz spoljnog sveta RAZORIO Milenu Kačavendu!

Autor: P. R.

Zadruga

14.10.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošiljka za Milenu Kačavednu je šokirala sve!

MISTERIOZNI PAKET STIGAO U ELITU: Poklon iz spoljnog sveta RAZORIO Milenu Kačavendu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Učesnici "Elite", Mileni Kačavendi, na adresu imanja u Šimanovcima stigao je paket sa njenim imenom, koji je ona brže-bolje otpakovala u pušionici zajedno sa znatiželjnim cimerima.

Naime, Kačavenda je ove nedelje bila potrčko sa cimerom Urošem Stanićem, a kako će se neko od njih dvoje u nedelju ući u borbu za opstanak u rijalitiju, njena podrška je odlučila da joj poruči da nije sama, te sa njeni fanovi stoje uz nju. Kako se može videti na snimku, oni su joj poslali pun paket stvari, a među njima našla se i jedna pidžama.

- Pogledajte šta sam sve dobila, vidi prsluk i pidžamu - hvalaila se Milena svima na poklonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sa

14.10.2023 16:32

Priča se da je paket možda poslao "pokojni" verenik. Kažu, ima dosta tamnih odevnih stvari ( tamna boja za neizmernu tugu i bol te da "odtuguje" zbog gubitka voljenoga, ima i pidžama da se ne prehladi, stražnjica joj često otkrivena, oblači neke šorčiće, ima i svečana haljina da se dotera pa da je on gleda "odozgo" ilibiza nekog ćoška, a ona lepa...). "Pokojnik" može i da sedne pored nje a ona nezna da je to on, nikada ga nije upoznala. Snešno jesre ali, ko petlja, sam sebi zapetlja na kraju. Pitaju se neki ljudii odakle je paket stigao, da li sa "onog sveta", da li iz Grčke (rekla je da je prelepi maneken), da li je paket iz Austrije (tamo ga je "sahranila" država), da nije poslala ona kuma iz Bosne ? Ništa se nezna, pisno još nije stiglo a Milena nije delovala baš sretno kad je stigao. Prepala se nečega, možda ipak poruke sa "onog sveta" ?

Vanja

15.10.2023 15:30

To nije bio paket za Milenu nego za Miljanu koja kad je usla u pusionu prepoznala svoje stvari od kuce.