MIĆA UŠAO U CRVENO: Leti hrana na sve strane, zadrugar urlao na Uroša iz petnih žila!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok sukob učesnika Elite zatresao Šimanovce.

MIĆA UŠAO U CRVENO: Leti hrana na sve strane, zadrugar urlao na Uroša iz petnih žila!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Otkako je počeo rijaliti "Elita" Lepi Mića ima žestoke sukobe sa cimerom Urošem Stanićem. Sve je krenulo kad je Stanić rekao da će mu se nabacivati, a onda i to sproveo u delu, a zbog jačine okršaja nekoliko puta reagovalo je i obezbeđnje. 

Danas je usledio novi karambol na pragu Bele kuće, a Mići je pala roletna, pa se Staniću uneo u lice i pljunuo ga, a onda je nastavio da divlja i pravi haos.

Republika

Foto: Instagram.com

Sukob Uroša i Lepog Miće

- Bićeš moja žrtva - povikao je Lepi Mića. 

Miću niko nije mogao da smiri, a Uroš je nastavio da mu dobacuje. U jednom trenutku Lepi Mića uzeo je Stanićevu hranu i pobacao je po dvorištu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećamo, na ulasku u Elitu Uroš je izjavio da je njegov tip muškarca Lepi Mića i da će dati sve od sebe da ga osvoji, što mu je donelo mnogo problema tokom boravka. Najveći haos ispao je pre nekoliko noći kad je Stanić ušao u toalet Lepom Mići, a zbog tog haosa reagovali su i takmičari, a i obezbeđenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading