PANIKA I VRISKA U ELITI! Rijaliti učesnik propao kroz krevet, usledila hitna reakcija (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na imanju u Šimanovcima, svi odmah hitno reagovali!

 

 

Da učesnici rijalitija umeju nekada i da nasmeju gledaoce popularnog TV formata, umesto što se samo svađaju, te neretko svojim gadostima zgroze celokupnu javnost, u prilog tome govori i snimak koji se urnebesno širi društvenim mrežama.

Naime, tokom prethodne noći, učesnici "Elite" su se malo zaigrali u spavaćoj sobi, te se nekolicina gađala i udarala jastucima, a mladi tiktoker Uroš Stanić je u jednom trenutku propao između dva kreveta, što je sve bacila u trans od smeha.

Kako se može videti na snimku, Uroš se tokom igrarija sa cimerkom Bojanom Pavlović zaneo, te svojim "pehom" nasmejao korisnike svih društvenih mreža, koji neprestano gledaju i "šeruju" video klip iz rijalitija. Njemu su, inače, cimeri odmah pritrčali kako bi ga podigli sa poda, jer kako se zaglavio, nije bio u stanju da to sam uradi, ali mu uputili opmenu da se momentalno stiša, kako bi mogli na miru da spavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading